Количка за третман на прасиња

Краток опис:

Со оваа специјално развиена количка можете брзо и ефикасно да ги третирате новородените прасиња.


 • Единица: PC
 • :
 • износ парчиња
  • твитер
  • youtube
  • линкедин
  • Фејсбук

  Детали за производот

  Досие на компанијата

  Приказ на производот

  Ознаки на производи

  Преземи датотеки

  Земете ги сите прасиња од шталата и ставете ги во кутија за прасиња.Потоа да се направи мелење заби, прицврстување на опашката, вакцинација, кастрација и слично. По завршувањето на третманот, ставете ги во друга кутија.Кога се е готово, прасињата се ставаат на породилниот кревет.Прасињата може да се третираат според одредени процедури за да се избегне стресот од нередовниот третман за време на лактацијата.
  3 кутии со лекови може да се користат за некои алатки и лекови.Количката е опремена со големи и мали тркала за олеснување на напред и вртење.Телото е изработено од нерѓосувачки челик и не бара одржување или чистење.
  •Опремен со 2 кутии за прасиња, 3 кутии за лекови
  • Мелница за заби и приклучок за опашка за опција
  • Димензии на производот:
  Димензии пониски: 145 x 45 cm
  Димензии горен дел: 145 x 60 cm
  Висина: 90 см
  Од висина од 65 cm, количката е 60 cm ширина, а под тоа 50 cm
  Ширина на тркала: 50 см


 • Претходно:
 • Следно:

 • Компанијата O разви и произведе свински ВИ катетери во 2002 година. Оттогаш, нашиот бизнис влезе во полето на свинска вештачка интелигенција
  Земајќи ги „Вашите потреби, ние ги постигнуваме“ како наше претпријатие начело, и „Пониска цена, повисок квалитет, повеќе иновации“ како наша водечка идеологија, нашата компанија независно истражуваше и разви производи за вештачко оплодување на свињи.

  4 微信图片_20201030092921 微信图片_20201030092324 微信图片_20201029135250 微信图片_20201029140653

  /производи/сперма-колекција/ /производи/сперма-анализа/ /производи/подготовка за сперма/ /производи/пакување сперма/ /производи/складирање-транспорт на сперма/ /products/ai-instrument-consumable/ /производи/инструмент за откривање/