Karrocë për trajtimin e derrit

Përshkrim i shkurtër:

Me këtë karrocë të zhvilluar posaçërisht ju mund t'i trajtoni derrat e porsalindur shpejt dhe me efikasitet.


 • Njësia: PC
 • :
 • Shuma copa
  • Cicëroj
  • YouTube
  • linkedin
  • facebook

  Detajet e produktit

  Dosja e kompanisë

  Shfaqja e produktit

  Etiketat e produktit

  Shkarkimi i skedarëve

  Merrni të gjithë derrat nga hambari dhe vendosini në një kuti derrkucësh.Më pas bëni kërcitjen e dhëmbëve, ngjitjen e bishtit, vaksinimin, kastrimin e kështu me radhë. Pas përfundimit të trajtimit, vendosini në një kuti tjetër.Kur gjithçka është bërë, derrat vendosen në shtratin e lindjes.Derrat mund të trajtohen sipas procedurave të caktuara për të shmangur stresin e trajtimit të parregullt gjatë laktacionit.
  3 kuti ilaçesh mund të përdoren për disa mjete dhe ilaçe.Karroca është e pajisur me rrota të mëdha dhe rrota të vogla për të lehtësuar përpara dhe kthimin.Trupi është prej çeliku inox dhe nuk kërkon mirëmbajtje apo pastrim.
  •Pajisur me 2 kuti gicash, 3 kuti ilaçesh
  •Mulli i dhëmbëve dhe doker i bishtit për opsion
  •Dimensionet e produktit:
  Dimensionet e poshtme: 145 x 45 cm
  Përmasat e sipërme: 145 x 60 cm
  Lartësia: 90 cm
  Nga lartësia 65 cm karroca është 60 cm gjerësi dhe poshtë saj 50 cm
  Gjerësia e rrotës: 50 cm


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Kompania O zhvilloi dhe prodhoi kateterë me AI të derrit në 2002. Që atëherë, biznesi ynë ka hyrë në fushën e inteligjencës artificiale të derrit
  Duke marrë 'Ne i arrijmë nevojat tuaja' si parim të ndërmarrjes sonë, dhe 'Kosto më të ulët, cilësi më të lartë, më shumë inovacione' si ideologjinë tonë udhëzuese, kompania jonë ka hulumtuar dhe zhvilluar në mënyrë të pavarur produkte të mbarësimit artificial të derrit.

  4 微信图片_20201030092921 微信图片_20201030092324 微信图片_20201029135250 微信图片_20201029140653

  /produktet/koleksioni i spermës/ /produktet/analiza e spermes/ /produktet/përgatitja e spermës/ /produkte/paketim-sperme/ /produkte/sperma-ruajtje-transport/ /products/ai-instrument-consumable/ /produkte/instrument zbulues/