rreth nesh

Ju njoftoni më shumë

Kompania RATO zhvilloi dhe prodhoi kateterë me AI të derrit në vitin 2002. Që atëherë, biznesi ynë ka hyrë në fushën e inteligjencës artificiale të derrit
Duke marrë 'Ne i arrijmë nevojat tuaja' si parim të ndërmarrjes sonë, dhe 'Kosto më të ulët, cilësi më të lartë, më shumë inovacione' si ideologjinë tonë udhëzuese, kompania jonë ka hulumtuar dhe zhvilluar në mënyrë të pavarur produkte të mbarësimit artificial të derrit.

Kategoria

Produkt i nxehtë

Produkt i ri

Lajme

Ju njoftoni më shumë

 • Pse dosat kafshojnë derrat e tyre? Cilat janë masat parandaluese dhe kontrolluese?

  Arsyeja 1. Stresi Edhe pse mbjell pas vitesh zbutje, të lidhura ngushtë me qeniet njerëzore, por ka ende shumë dosa me të egra të forta, veçanërisht në procesin e prodhimit, nga ndërhyrjet e zhurmës së jashtme, drita e fortë, goditja dhe stimulimet e tjera, stresi është më i madh. , për vetëmbrojtje ...

 • Përmirësimi i produktit: Kamion për trajtimin e derrave

  Kamion për trajtimin e derrave me shumë qëllime - Fillimi është gjysma i bërë Bazuar në përdorimin aktual të fermave vendase të derrave, RATO zhvilloi këtë kamion shumëfunksional të derrave për të zgjidhur problemet e infeksionit të kryqëzuar, shkallës së lartë të vdekshmërisë, shkallës së ulët të rritjes dhe punës së lartë. ..

 • 2020CAHE丨RATO Mezi pret t'ju takojë në Changsha

  Ishte një kohë lulëzimi për industrinë blegtorale Ishte një epokë e artë për industrinë blegtorale Është një periudhë e mundësive të paprecedentë për zhvillimin e industrisë blegtorale Ishte gjatë kësaj periudhe specifike që 18 (2020) Chi...

 • Rishikimi i faqes CAHE 2019

  Ekspozita e 17-të (2019) e Blegtorisë në Kinë (në tekstin e mëtejmë "CAHE") është mbajtur në Wuhan, Provinca Hubei.Kjo ekspozitë jo vetëm që u ofron ndërmarrjeve tona platformën më të mirë për ekspozim dhe ekspozim, por gjithashtu sjell më të fundit dhe më të nxehta ...