babagan kita

Ayo ngerti liyane

Perusahaan rato nggawe lan ngasilake kateter AI babi ing taun 2002. Wiwit iku, bisnis kita mlebu ing bidang babi AI
Nggawe 'Kebutuhan Sampeyan, Kita Entuk' minangka prinsip perusahaan, lan 'Biaya murah, Kualitas sing luwih dhuwur, Inovasi liyane' minangka ideologi Pandhuan, perusahaan wis mandhiri lan ngembangake produk inseminasi buatan babi.

Kategori

Produk panas

Produk anyar

Warta

Ayo ngerti liyane

  • Peningkatan Produk: Truk Penanganan Piglet

    Truk penanganan piglet multi-guna - Wiwitane wis rampung rampung adhedhasar panggunaan peternakan babi domestik, RATO ngembangake truk piglet multi-fungsi iki kanggo ngrampungake masalah infeksi silang, tingkat fatal sing dhuwur, tingkat pertumbuhan sithik, tingkat tenaga kerja sing dhuwur. ..

  • 2020CAHE 丨 RATO Muga-muga bisa ketemu karo sampeyan ing Changsha

    Iki minangka wektu sing rame kanggo industri ternak, yaiku jaman keemasan kanggo industri ternak Minangka periode kesempatan sing durung pernah ana sadurunge kanggo pangembangan industri ternak, sajrone periode khusus kasebut tanggal 18 (2020) Chi ...

  • Tinjauan situs CAHE 2019

    Ekspo Peternakan China kaping 17 (2019) China (sabanjure diarani "CAHE") wis dianakake ing Wuhan, Provinsi Hubei. Pameran iki ora mung nyedhiyakake perusahaan kanggo platform sing paling apik kanggo pameran lan pameran, nanging uga nawakake ...