tentang Kami

Nyanggakeun anjeun terang langkung seueur

Perusahaan rato ngembangkeun sareng ngahasilkeun kateter AI babi di 2002. Ti saprak éta, bisnis urang parantos asup kana bidang babi AI
Nyandak 'Kabutuhan Anjeun, Kami ngahontal' salaku prinsip perusahaan kami, sareng 'Biaya anu langkung handap, kualitas langkung luhur, langkung seueur inovasi' salaku idéologi Panungtun kami, perusahaan kami sacara mandiri nalungtik sareng ngembangkeun produk inseminasi buatan babi.

Kategori

Produk panas

Produk anyar

Warta

Nyanggakeun anjeun terang langkung seueur

  • Ningkatkeun Produk: Treuk Penanganan Piglet

    Treuk piglet piguna multi guna - Mimiti dimimitian satengah dilakukeun Dumasar kana panggunaan peternakan babi doméstik, RATO ngembangkeun truk piglet multi-fungsi ieu pikeun méréskeun masalah inféksi silang, tingkat fatal tinggi, tingkat pertumbuhan anu handap, tingkat pagawé luhur. ..

  • 2020CAHE 丨 RATO Langkung ngarep pikeun pendak sareng anjeun di Changsha

    Ieu mangrupikeun waktos booming pikeun industri ternak Éta mangrupikeun jaman kaemasan pikeun industri ternak Mangrupikeun waktos kasempetan anu teu acan pernah dilakukeun pikeun pamekaran industri ternak Ieu dina periode anu khusus ieu nyaéta tanggal 18 (2020) Chi ...

  • Tinjauan situs CAHE 2019

    Expo Peternakan Cina anu ka-17 (2019) Cina (anu ayeuna disebut "CAHE") parantos diayakeun di Wuhan, Propinsi Hubei. Pameran ieu henteu ngan ukur nyayogikeun perusahaan urang ku platform anu pangsaéna pikeun paméran sareng paméran, tapi ogé nyayogikeun anu paling canggih sareng ...