за нас

Дознајте повеќе

Компанијата РАТО разви и произведе свински ВИ катетери во 2002 година. Оттогаш, нашиот бизнис влезе во полето на свинска вештачка интелигенција
Земајќи ги „Вашите потреби, ние ги постигнуваме“ како наше претпријатие начело, и „Пониска цена, повисок квалитет, повеќе иновации“ како наша водечка идеологија, нашата компанија независно истражуваше и разви производи за вештачко оплодување на свињи.

Категорија

Топол производ

Нов производ

Вести

Дознајте повеќе

 • Зошто маториците ги гризат прасињата? Кои се мерките за превенција и контрола?

  Причина 1. Стрес Иако сеат по години на припитомување, тесно поврзани со човечките суштества, но сè уште има многу маторици со силна дива, особено во процесот на производство, со надворешни пречки од бучава, силна светлина, шок и друга стимулација, стресот е поголем , во самоодбрана ...

 • Доградба на производот: Камион за ракување со прасиња

  Повеќенаменски камион за ракување со прасиња - Добро започнато е половина завршено Врз основа на вистинската употреба на домашните свињарски фарми, RATO го разви овој мултифункционален камион за прасиња за да ги реши проблемите со вкрстена инфекција, висока стапка на смртност, ниска стапка на раст и висока работна сила. ..

 • 2020 CAHE丨RATO Со нетрпение очекува да се сретнеме во Чангша

  Тоа беше време на бум за сточарската индустрија Беше златно доба за сточарската индустрија Тоа е период на невидени можности за развој на сточарската индустрија Токму во овој специфичен период 18-ти (2020) Чи...

 • Преглед на страницата на CAHE за 2019 година

  Во Вухан, провинцијата Хубеи, се одржа 17-тиот (2019) Кинески животинско сточарство Експо (во натамошниот текст „CAHE“).Оваа изложба не само што им обезбедува на нашите претпријатија најдобрата платформа за изложување и прикажување, туку ги носи и најсовремените и најжешките ...