Докер за опашка за гас

Краток опис:

Овој подобрен инструмент се користи за прицврстување на опашките на новородените прасиња и јагниња.


 • Единица: pc
 • Парчиња по пакување: 1
 • Пакување:кутија
 • износ парчиња
  • твитер
  • youtube
  • линкедин
  • Фејсбук

  Детали за производот

  Досие на компанијата

  Приказ на производот

  Ознаки на производи

  Преземање датотеки

  •Желиот нож истовремено ќе ја отстрани опашката и ќе ја каутеризира раната, драматично намалувајќи ја инциденцата на инфекција
  •Отсуството на мрежен кабел за напојување го прави особено лесен за користење
  •Робусно направен и сè уште лесен за ракување
  •Обезбедете шише плин


 • Претходно:
 • Следно:

 • Компанијата O разви и произведе свински ВИ катетери во 2002 година. Оттогаш, нашиот бизнис влезе во полето на свинска вештачка интелигенција
  Земајќи ги „Вашите потреби, ние ги постигнуваме“ како наше претпријатие начело, и „Пониска цена, повисок квалитет, повеќе иновации“ како наша водечка идеологија, нашата компанија независно истражуваше и разви производи за вештачко оплодување на свињи.

  4 微信图片_20201030092921 微信图片_20201030092324 微信图片_20201029135250 微信图片_20201029140653

  /производи/сперма-колекција/ /производи/сперма-анализа/ /производи/подготовка за сперма/ /производи/пакување сперма/ /производи/складирање-транспорт на сперма/ /products/ai-instrument-consumable/ /производи/инструмент за откривање/