Термостатска кутија за автомобил, 26L

Краток опис:

Термостатската кутија за автомобил е специјална кутија за складирање на сперма, а константната температура го гарантира квалитетот на спермата.


 • Единица: PC
 • Капацитет:26 л
 • Парчиња по пакет: 1
 • Пакување:кутија
 • Големина на пакувањето:52,5Х46Х39,5см
 • износ парчиња
  • твитер
  • youtube
  • линкедин
  • Фејсбук

  Детали за производот

  Досие на компанијата

  Приказ на производот

  Ознаки на производи

  Преземање датотеки

  Термостатската кутија за автомобил е специјална кутија за складирање на сперма, а константната температура го гарантира квалитетот на спермата.на овој начин, спермата секогаш останува на вистинската температура дури и при транспорт на подолги растојанија.
  •Се испорачува со придружни кабли: 220-240V AC и 12-24V DC
  • Компактен
  • Мобилен
  •Кондензатор за ладење:Ладење до 3-5°C на 25°C амбиентална температура
  •Кондензатор за греење:+55-65°C
  •Опремен со дигитален термостат со приказ на температура
  Внатрешен: 250X254X383мм
  Надвор: 390X280X500mm
  •Капацитет: 26L


 • Претходно:
 • Следно:

 • Компанијата O разви и произведе свински ВИ катетери во 2002 година. Оттогаш, нашиот бизнис влезе во полето на свинска вештачка интелигенција
  Земајќи ги „Вашите потреби, ние ги постигнуваме“ како наше претпријатие начело, и „Пониска цена, повисок квалитет, повеќе иновации“ како наша водечка идеологија, нашата компанија независно истражуваше и разви производи за вештачко оплодување на свињи.

  4 微信图片_20201030092921 微信图片_20201030092324 微信图片_20201029135250 微信图片_20201029140653

  /производи/сперма-колекција/ /производи/сперма-анализа/ /производи/подготовка за сперма/ /производи/пакување сперма/ /производи/складирање-транспорт на сперма/ /products/ai-instrument-consumable/ /производи/инструмент за откривање/